Υπηρεσίες
WELLBEING

X

Κλείστε τώρα μία δωρεάν
συνεδρία γνωριμίας 30’ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

NLP Wellbeing Coaching

Κατερίνα Πρωτογεράκη
Χημικός MSc
NLP Wellbeing Coach

Το Wellbeing ειναι...

«ένα θετικό αποτέλεσμα που δίνει νόημα τόσο σε κάθε άνθρωπο μεμονωμένα, όσο και στην κοινωνία συνολικότερα. Αναδεικνύει τη σημαντικότητα του να αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι πως αξίζουν να είναι ικανοποιημένοι απ’ την ποιότητα των σχέσεων τους, τα συναισθήματα τους και συνολικότερα από τη ζωή τους» Centers for Disease Control and Prevention

«μια κατάσταση στην οποία νιώθεις άνετα, χαρούμενος και υγιής» Oxford dictionaries

«μια κατάσταση που κάθε άτομο συνειδητοποιεί τη δική του δυναμική, μπορεί να ανταπεξέλθει στις φυσιολογικές πιέσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα του, μπορεί να εργαστεί παραγωγικά και είναι ικανό να συνεισφέρει στην κοινότητα στην οποία ανήκει» Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Για εμάς λοιπόν, το Wellbeing είναι τρόπος ζωής!

Περιλαμβάνει μια ισορροπημένη διατροφή, καλή ψυχική υγεία, υψηλή ικανοποίηση από τον τρόπο και τις συνθήκες ζωής καθώς και το αίσθημα του «βρίσκω νόημα» σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας.

Ποιος τομείς της ζωής σου περιλαμβάνει το Wellbeing?

Στην πραγματικότητα το Wellbeing επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας. Διερευνώντας το τι είναι ευτυχία και πώς προκύπτει και παρόλο που ο καθένας μας μπορεί να δώσει διαφορετικό ορισμό, το wellbeing  σίγουρα επηρεάζει τους παρακάτω τομείς οι οποίοι ενισχύουν την ευημερία σου:

 • Τις σχέσεις σου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο
 • Την επικοινωνία με τον εαυτό σου και τους γύρω σου
 • Τα συναισθήματά σου
 • Το σώμα σου
 • Τις σκέψεις σου
 • Το περιβάλλον που ζεις

Τι είναι το NLP Wellbeing Coaching?

Είναι ένας ολιστικός τρόπος προσέγγισης της υγείας (σωματικής και ψυχοδιανοητικής) που περιλαμβάνει πολλά περισσότερα πράγματα από μια δίαιτα και άσκηση.  

Το NLP είναι το ακρωνύμιο του NeuroLinguistic Programming (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) και περιέχει τα τρία στοιχεία με την μεγαλύτερη σημασία για την παραγωγή ανθρώπινων εμπειριών : τη νευρολογία, τη γλώσσα, και τον προγραμματισμό. Μέσα από την διαδικασία του NLP Wellbeing Coaching θα ανακαλύψεις τη σύνδεση μεταξύ μυαλού (-νεύρο) και γλώσσας (-γλωσσικού) και πως η αλληλοσύνδεσή τους επηρεάζει τόσο  το σώμα όσο και τη συμπεριφορά σου (-προγραμματισμός). Μέσω αυτής της διαδικασίας θα αποκτήσεις τη συμπεριφορική ικανότητα και ευελιξία που θα σου επιτρέψει να κατανοήσεις τον τρόπο που τόσο εσύ, όσο και οι άνθρωποι γύρω σου, λειτουργούν, βλέπουν τον κόσμο, επεξεργάζονται και αποθηκεύουν πληροφορίες, παίρνουν αποφάσεις και συσχετίζονται με τους άλλους.

Θα κατανοήσεις το σώμα σου και τα σημάδια που αυτό σου στέλνει, θα μάθεις τη σημασία της σωστής διατροφής και της τακτικής άσκησης- όποια ταιριάζει σε ‘σένα-  θα μειώσεις τα επίπεδα του στρες, θα βάλεις στόχους «καταδικασμένους» να πετύχουν, θα αυξήσεις την ενέργεια και τη ζωτικότητά σου, θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Είναι το NLP Wellbeing Coaching για ‘σένα;

Ζούμε στην εποχή της εύκολης και ταυτόχρονα γρήγορης ροής πληροφοριών, με το διαδίκτυο να έχει συμβάλει τα μέγιστα.  Έτσι λοιπόν, μπορούμε να μάθουμε καινούριες δίαιτες, διαφορετικούς τρόπους εκγύμνασης και μεθόδους διαχείρισης stress, με το πάτημα ενός κουμπιού! 

Αλήθεια, πόσες φορές το έχουμε κάνει; 

Και αφού το δοκιμάσαμε, τελικά πόσο αποτελεσματικό ήταν;

Για πόσο διάστημα μείναμε πιστοί στο πρόγραμμα που διαβάσαμε και στις ασκήσεις που μάθαμε; 

Συνήθως οι πληροφορίες που λαμβάνουμε είναι ελλιπείς και οι μέθοδοι «πασπαρτού» ενδέχεται να μην ταιριάζουν στη δική μας καθημερινότητα και τρόπο ζωής. 

Μέσω του NLP Wellbeing Coaching σε προσεγγίζουμε σαν μοναδική οντότητα. Πιστεύουμε ακράδαντα πως ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, με τις ιδιαιτερότητες, τις συνήθειες και τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον κάνουν να διαφέρει από όλους τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό και η προσέγγισή μας είναι εξειδικευμένη στον καθένα ξεχωριστά και ταυτόχρονα ολιστική. Σταδιακά θα ασχοληθούμε με πολλούς διαφορετικούς τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς σου που πιθανόν σε προβληματίζουν και θα δεις που με μια, τις περισσότερες φορές μικρή αλλαγή, θα πετύχεις πολλά περισσότερα απ’ όσα έχεις φανταστεί! 

Και το μόνο που έχεις να κάνεις;

 Απλά, αφέσου, εμπιστεύσου και απόλαυσε τη διαδικασία!

Αν λοιπόν,

 • Έχεις πολύ stress κατά τη διάρκεια της ημέρας που δεν σε αφήνει να αποδόσεις τα μέγιστα στη δουλειά και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις στο σπίτι
 • Ενώ κοιμάσαι νωρίς το βράδυ, σηκώνεσαι το πρωί κουρασμένος και με άδειες μπαταρίες
 • Δυσκολεύεσαι να βρεις δίαυλους επικοινωνίας με τους γύρω σου σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο
 • Θέλεις να πετύχεις στόχους που συνεχώς αναβάλλεις ή σου φαίνονται ακατόρθωτοι
 • Επιθυμείς να διαχειριστείς πιο λειτουργικά το χρόνο και τις υποχρεώσεις σου
 • Νιώθεις μπερδεμένος με την πληθώρα πληροφοριών που λαμβάνεις και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις

 Κλείσε ένα 30’ ραντεβού γνωριμίας δωρεάν!